Thursday, February 19, 2009

Swedish...

Tänker skriva detta pa svenska. I alla fall sa gott det gar. Har inte alla bokstäver här sa fattar du inte testa sätt en pricker över a. Jag kan göra alla utom a (ä ö)

Jaahaa.. Sitter här och funderar pa livet. Vad ska jag göra med mitt liv? Ska jag flytta hit till Belgien till Björn? Eller stanna hemma ett tag och jobba ihop lite pengar ? Vet att jobba ihop pengar later smart, men hitta ett jobb hemma nu plus att allt kommer ta lang tid. Om jag flyttar hit direkt kan jag lära mig spraket plus skaffa ett jobb samtidigt... :S

Jag saknar min lucifer saaaa himla mycket. Det gör ont i mitt hjärta när jag tänker pa honom. Pratade med mammsen för en stund sen, hon säger att han har det bra, det hoppas jag. Min lill fis :p
Saknar mor och far saklart ocksa och mina grejer. Gud jag känner mig handikappand här, vill ha min dator, mina kläder, ja den där hemma känslan..

Ajja, nu kommer snutten snart hem sa ska fxa undan lite här innan han kommer :p

Kram pa er!

2 comments:

Anonymous said...

Kan inte han flytta till sverige? Måste du bestämma allt?

Emeliz said...

Anonym: Varför maste jag bestämma allt? Vem har sagt att det är jag som bestämmer detta? Vi kom överens om att jag skulle flytta eftersom jag inte har ett jobb i Sverige med han har i Belgien. Bättre att en har jobb än ingen av oss eller hur ?